«« « - 1 - 2 - 3 - » »»

dan_tencl
medailemedaile
člen
patron
admin node Zápy vodojem

Re: pomaly internet

chramosta napsal(a):… se hold bude muset nějak vydržet.

To je ona aktivita, o které jsem mluvil ? :-D

efffe
člen
patron
správce node Jiřina

zrychlení

No aktivní jsem tam jen já a Venca, bez něj by to šlo do kopru.. Jinak Venca tam nasadil omezování, které by mělo rovnoměrně dělit net všem stejně…Bylo to tam už předtím, ale pak se s tím začlo čachrovat a nikam to nevedlo. Moje simple fronty, sice pomohly, ale pořád hlídat kdo stahuje a nestahuje se mě opravdu nechce..Uvidíme co to udělá, běží to od včerejša od večera. Ještě tam uděláme jednu frontu, do které naházím stahovače dle ip.

honyo
medaile
člen
patron
admin node Nádraží

Re: zrychlení

efffe napsal(a): No aktivní jsem tam jen já a Venca,
Super. Dik!

chramosta
člen
uzivatele site Jiřina - wlan1
uzivatele site Jiřina - eth0

2xRe: pomaly internet

Opět neskutečně pomalý internet.Pro lidi,kteří jsou nemocný na srdce bych ho ani nedoporučoval,pro­tože by nedožili rána.Chápu,že se pro to dělá hodně,ale pokud nemám přístup k internetu v práci tak je to pro mě docela zásadní problém.Je úplně jedno zda se připojím(po neskutečném nadávání se to i povede)v 8hodin ráno nebo v odpoledních hodinách.Jen napsání těchto pár vět,mě díky připojování stálo několik let života.Nedávno u nás byla návštěva která se normálně chtěla dostat na facebook,tak se tam samozřejmě nedostal,tak se se hozeptal co to vlastně je ten facebook :)),protože se do větších akcí radši nepouštím.Počítám s tím,že se dočkám odpovědi A CO JSI PRO TO UDĚLAL.

honyo
medaile
člen
patron
admin node Nádraží

3xRe: pomaly internet

Signal mas dobrej. –69 Co mas za zarizeni na 10.93.67.23 ? Mozna zkusit preponout jen do modu B a ne B/G. zkus nastavit v menu RTS Threshold na 256

chramosta
člen

4xRe: pomaly internet

diky za radu

efffe
člen
patron
správce node Jiřina

5xRe: pomaly internet

Ahoj je to divné, jelikož na ap, konkrétně na tomhle sektoru, není tak velký provoz, ve špičkách maximálně 2Mb/s…kdy to přesně bylo a byl jsi připojen přes krabičku a ne jen přes notebook? jesli se můžu zeptat Honya, jak to jde u vás?, jelikož je to stejný sektor, díky.

Jinak to co psal Honyo by stálo za pokus..

příspěvek upravil efffe: 02.02.2010 11:28:48

chramosta
člen

6xRe: pomaly internet

opet je to naprosta katastrofa

efffe
člen
patron
správce node Jiřina

Kabel 5ghz

Ahoj, neválí se na skladě náhodou 5ghz kabel (5m)??, dnes mě na 5ghz sektoru odešel.. Díky

home · nahoru
«« « - 1 - 2 - 3 - » »»
přihlásit
jméno:
heslo:
přihlásit natrvalo